Körlektion

Lektionen gick bra, körde mest på 90 vägar. Hade lite problem med att bromsa och växla ner samtidigt men det satt i slutet av lektionen. Jag passade på att boka riskettan 25/9 vill ha det överstökat. Ska försöka att boka in halkan på stora holm. Jag såg på deras hemsida att det bara finns tider i november. Ska kolla om jag ska boka redan nu så att jag är säker på att jag får en tid.

Körskola

 

God morgon.

Jag har bestämt mig för att försöka ta mitt körkort innan bebis kommer i februari.

Min farmor och jag skrev in mig på Albins trafikskola och köpte mig 10 körlektioner och teoriböckerna. Igår var min första lektion med min billärare Anders, då jag inte har kört innan var jag lite nervös. Men lektionen gick jättebra! Bättre än vad jag någonsin hade förväntat mig. Anders gav mig massa beröm på min körning och sa att jag kommer ta mitt körkort innan jul om jag lägger manken till. På lektionen körde vi på väg, krypkörde och parkerade klarade dessutom allt nästintill felfritt.

Är verkligen så stolt över mig själv. Ska även köra idag också klockan 12.10.

berättar hur det gick sedan. 

Kram på er så länge. 

 

 

 

Spjälsäng

Hej!

 

Igår kväll var vi på Ikea för att kolla på spjälsäng. Joakim är väldigt ivrig att köpa saker och gick naturligtvis och tittade på allt annat och ville köpa det mesta han lade ögat på. Men vi var där för spjälsäng och inte för massa impulsköp!

 

Så vi gick vidare till avdelningen där spjälsängarna står. jag har vart lite osäker på Ikeas sängar eftersom man har sett många fina i andra butiker men jag hittade en spjälsäng som jag verkligen ville ha.Dessutom kostade den enbart 699: - Är super nöjd med vårt köp och vill sätta ihop den nu och dekorera hela rummet! Längtar tills vi åker till Ullared nästa lördag då ska vi köpa resten av alla sakerna. Joakim längtar nog mer än jag, han är den som plockar på sig mest. Men det gör ingenting, är bara så glad över att han är så exalterad och engagerad som han är.

 

För övrigt har vi städat och fixat litegrann men resten av denna dag kommer att vara en lugn och skön dag/kväll. Äta god mat, ta ett varmt bad och kanske kolla på kolla på någon film.

 

 Hensvik är namnet på sängen.

 

 

 
 

Vi Unga Mammor

Mitt namn är Isabellé Madelené Hellström. Jag är 21 år och lever ihop med min sambo Joakim i Göteborg. Vi har vart tillsammans i 4 år och är även förlovade. Nu väntar vi även barn ihop BF 29/02/16. Mina inlägg är mest till mig själv, en dokumentation som man sedan kan se tillbaka på. Tycker självklart att det är roligt om det är någon som vill göra denna spännande resa med mig. Eller kanske finns det någon orolig mamma därute som vill ha tips angående en liknande situation. Jag försöker att svara så gott jag kan på diverse frågor. Bara för att vi är unga betyder det inte att vi är mindre bra föräldrar.

RSS 2.0