Länge sedan sist

Hej!

 

Jag lovade bilder på de saker vi köpte på Ullared till bebis, det ska jag lägga ut så fort som möjligt. 

 

Mycket har pågått under de senaste veckorna. Den 28 september var jag och Joakim på Ultraljud och fick se vårt efterlängtande barn. Det var väldigt nervöst men samtidigt var det den finaste stunden i mitt liv. Allting var precis som det skulle vilket var skönt att veta. Nu är jag i vecka 20 och bebisen är väldigt livlig speciellt på nätterna, jag kan vakna av att det är party i magen på mig men det gör inget, mysigt att känna rörelserna.

 

Jag kämpar på med mitt körkort och övningskör med min farmor varje tisdag, då kör vi cirka 3-4 timmar vilket jag tycker är nyttigt och kul. Nästkommande tisdag skall jag övningsköra till Ullared, längtar något otroligt. Jag och Joakim åker ofta till Ullared men jag är lika exalterad varje gång vi ska åka. Denna gång vill jag köpa lite höstgardiner och annan inredning till vårt nymålade vardagsrum. Vi har under en lång period haft problem med vardagsrummet. Joakim bredspacklade väggarna men spacklet hade både hävt och spruckit så i förra tisdagen kom det hit målare som har fixade till vårt vardagsrum, blev jättenöjd med resultatet, nu är det vitt och fint.

 

För övrigt har vi börjat inreda bebis rum. Jag är en person som har svårt att bestämma sig och kan inte låta bli att ändra om och fixa med allt hela tiden vilket betyder att jag behöver lite tid för att veta hur jag vill ha det i slutändan, därför bestämde vi oss för att börja med bebis rum redan nu så att jag inte känner någon tidspress längre fram. Lägger även ut bilder på rummet.

 

Idag är det äntligen fredag och Joakim slutar jobbet om en timma. Tänkte smått förbereda middagen som blir thaigryta och lägga mig i badet. Den senaste tiden har jag haft ganska ont i bäckenet och även i ryggen. Magen har verkligen tagit form och står rätt ut. Har ett otroligt lyckorus i kroppen, känner mig glad, pigg och full med energi. Hoppas att ni andra gravida också känner det. Känslan är nästan obeskrivlig.

 

Kram på er. 

 

 

 

 

Vi Unga Mammor

Mitt namn är Isabellé Madelené Hellström. Jag är 21 år och lever ihop med min sambo Joakim i Göteborg. Vi har vart tillsammans i 4 år och är även förlovade. Nu väntar vi även barn ihop BF 29/02/16. Mina inlägg är mest till mig själv, en dokumentation som man sedan kan se tillbaka på. Tycker självklart att det är roligt om det är någon som vill göra denna spännande resa med mig. Eller kanske finns det någon orolig mamma därute som vill ha tips angående en liknande situation. Jag försöker att svara så gott jag kan på diverse frågor. Bara för att vi är unga betyder det inte att vi är mindre bra föräldrar.

RSS 2.0